ЗА НАС

ЗДРАВЕЙТЕ И ДОБРЕ ДОШЛИ В РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ БЪЛГАРТ ДИЗАЙН СТУДИО


 

Ние създаваме марки. Справяме се с това отлично от години (само името ни е ново) и сме си създали репутация на агенция, която не си играе игрички – ние променяме правилата на играта, ние диктуваме модата на рекламния пазар! Амбицията ни е да направим нашите клиенти интересни и успешни. За целта сме готови да използваме всякакви медийни канали и всякакви методи, за да съкратим пътя до успеха, а самото пътуване да направим забавно и ангажиращо.

Любопитството, креативността и способността ни да намираме верния път за всеки бранд на пазара, ни помогнаха през годините да завършим успешно големи проекти за знакови марки в България. СУ Климент Охридски, Столична община, Българско Овчарско Куче (БОК) – това са брандове, които не се нуждаят от представяне – институции, които ни се довериха, и с наша помощ станаха още по-обичани и силни марки.

Ние трансформираме брандове в жизнени, постоянно нарастващи мултимедийни платформи, култивирайки смислени човешки решения и опити.  Разполагаме с изключително талантлив екип от хора с умения в маркетинга и рекламата, графичния дизайн, уеб дизайна, копирайтинга, видеографията. Хората са сърцето и душата на нашата агенция. Всеки от тях допринася със своите уникални умения и динамика за успешната химия, за ексклузивното гориво, което движи агенцията ни по пътя на нови и нови успехи.

Ако искате да научите повече за това, което правим – моля, свържете се с нас. Гарантирано можем да намерим решение на всеки проблем! Обичаме новите предизвикателства и с нетърпение очакваме срещата си с Вас! 

 

ЕКИП


 

Всеки член на екипа ни допринася с личния си опит за работата, която полагаме за всеки клиент. Сами сме си поставили летвата високо и крайният резултат трябва да отговаря на високите ни стандарти, преди да го споделим с Вас. Крайният резултат трябва да бъде стратегически издържан и да привнася за уникалното звучене

ИЗВЪН РАМКАТА С РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ BULGART DESIGN STUDIO

 

Мисленето в някаква общоприета рамка е неприемливо за нас. Ние сме свободни да изучаваме, да откриваме, да променяме възприятията, да взимаме въздействащи решения, да правим ударни продажби, да сме самопожертвователни в името на проекта и много повече. Хубаво е да си извън рамката!

 

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ЗАПОЧВАТ С ДОВЕРИЕ

 

За нас интересите на клиента са винаги на първо място! Ние инвестираме време, идеи и усилия, за да вникнем възможно най-добре във Вашия бранд и в проекта Ви. Ние искаме да Ви опознаем и Вие да опознаете нас. Тогава и само тогава бихме могли да си свършим работата по най-добрия начин. Една ползотворна връзка клиент-агенция се изгражда в атмосфера на отворен диалог и споделяне. Може не винаги да сме на едно и също мнение. Може не винаги да стигаме до едни и същи изводи. Но ние уважаваме различното мнение, уважаваме различността и именно в градивния спор се раждат най-страхотните идеи и проекти.

 

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕТЕ НАШАТА АГЕНЦИЯ?

 

Отговорът е кратък. Всеки ден ние идваме в офиса изпълнени с вълнение и желание да сътворим поредния шедьовър на рекламния пазар, да излезем за пореден път извън рамката на стандартното, скучното и сивото. Защото ние сме BulgArt Design Studio!